МОЗ закликає робітників аптек виходити на роботу

Сьогодні ми живемо у стані війни, і кожен має виконувати свою важливу місію.

Як зазначається на офіційному сайті МОЗ України, аптеки можуть працювати у штатному режимі — зараз немає жодних обмежень у їх роботі. Вони можуть не працювати тільки у тому випадку, якщо їхні працівники вілмовляються виходити на работу. У зв’язку з цим, МОЗ закликає  власників та працівників аптек не припиняти роботу та брати приклад з наших медиків, які на передовій під кулями рятують поранених.

«Будь ласка, виходьте на роботу, адже ви — теж частина медичної системи України. Сьогодні МОЗ робить усе можливе і неможливе, щоб забезпечити ліками українців», — наголошується в повідомленні.

Зауважується, що наразі працюють усі аптечні пункти у лікарнях.

«День і ніч працюють волонтери та міжнародні організації, які відгукнулись на прохання про допомогу та зараз намагаються закрити всі нагальні потреби медичної галузі.

Проте всі ці старання можуть бути даремні, якщо працівники аптек просто не вийдуть на роботу. Будь ласка, будьте й надалі надійним тилом для України, виходьте на роботу. Зараз як ніколи потрібна ваша мужність, сила та відвага», — закликає МОЗ.

Автор: Кирилл Мартынов

Зараз обговорюють

Читайте також