Корисні статті

Teahouse: оригінальні сорти чаю від українського бренду

Teahouse – успішна українська компанія, створена у 2006 році. Вона займається імпортом, виробництвом, розфасовкою та реалізацією великої різноманітності сортів натурального чаю. Чайне листя для її продукції поставляється з плантацій, розташованих у різних теплих куточках планети. Ароматичні компоненти (трави, ягоди та фрукти) закуповуються у фермерів з усієї України. Велику увагу бренд приділяє створенню ексклюзивних купажів та оригінальної упаковки. Своєю місією керівництво компанії вважає відкриття дверей для ширших мас у чарівний світ чаю — запашного цілющого напою. Тіхаус постійно працює над удосконаленням технологій виробництва, збільшенням асортименту, покращенням якості сервісу. Нові фірмові магазини відкриваються у різних містах країни. У статті розповімо про найоригінальніші сорти в колекції бренду, а замовити чай Teahouse у Києві можна в маркеті Маудау.

English Breakfast FBОР («Англійський сніданок»)

Авторський погляд на класичний купаж. Цей сорт є сумішшю листя чорного чаю з індійських і цейлонських плантацій. До категорії FBОР відносяться різновиди гарячого напою, які прийнято подавати на сніданок британським аристократам. Чай має темно-бурштиновий відтінок та насичений ароматичний букет. Відмінний варіант для того, щоб скрасити дощовий осінній ранок. За бажання можна розбавити молоком або додати пару шматочків лимона.

«Трав’яний сад»

Чайний мікс на основі вишуканого сорту «Ройбуш» з багатою квітково-трав’яною палітрою. Приємну кислинку надають лемонграс та цедра апельсина, чорна смородина, пелюстки волошок та запашна м’ята привносять у купаж неповторні нотки. Цей напій подарує відчуття бадьорості та легкості. Для приготування достатньо настояти 5-10 г заварки в окропі протягом 4-5 хвилин.

«Березневий Заєць»

Ексклюзивний сорт для любителів «крейзі»-чаювання. Основою напою є класичний зелений чай з Китаю, календула та волошки надають йому характерної трав’яної терпкості. Молочні, ананасові та абрикосові аромати роблять цей мікс воістину чудовим. Відчуття таємничості в процесі дегустації додають легкі димні нотки післясмаку. Вишукані сорти натурального чаю Teahouse та інших брендів є у каталозі Maudau.

«Полуничний жираф»

Ще один екзотичний плід творіння майстрів із команди Teahouse. Напій на основі запашного чайного листя з плантацій Кенії має незвичайний терпкуватий присмак, який відмінно пом’якшує ніжна полунична кислинка. Для його виготовлення використовується натуральна сублімована полуниця та суниця. Цей сорт – найкращий варіант для зігрівання та створення відповідної атмосфери під час перегляду пригодницьких фільмів довгими зимовими вечорами.

Автор: Кирилл Мартынов