ЕВРІКА-ДЕНТ

Стоматологія
стоматологія

Про стоматологію

«Евріка-Дент» є сучасною стоматологічною клінікою Запоріжжя. В установі працюють за допомогою обладнання виробництва США, Японії, Німеччини, Італії.

Для лікування пацієнтів використовуються інноваційні методи та технології. Лікарі застосовують у медичній практиці комплексний підхід. Лікуванням займаються лише сертифіковані фахівці.

Особлива увага приділяється дитячій стоматології. Лікарі знаходять підхід до маленького пацієнта, проводять лікування без страху та сліз.

У стоматології роблять найскладніші операції та процедури. Серед послуг, що надаються працівниками лікарні:

  • консультація, огляд лікаря;
  • лікування карієсу, каналів;
  • відбілювання зубів;
  • протезування;
  • виправлення прикусу;
  • імплантація;
  • хірургія.

Крім того, у клініці можна придбати подарункові сертифікати на стоматологічні послуги. Також у закладі для постійних клієнтів проводяться акції.

ЕВРІКА-ДЕНТ

ул. Украинская, 32, Запорожье
+38 (098) 539-67-10
Про стоматологію «Евріка-Дент» є сучасною стоматологічною клінікою Запоріжжя. В установі працюють за допомогою обладнання виробництва США, Японії, Німеччини, Італії. Для лікування пацієнтів використовуються інноваційні методи та технології. Лікарі застосовують у медичній практиці комплексний підхід. Лікуванням займаються лише сертифіковані фахівці. Особлива увага приділяється дитячій стоматології. Лікарі знаходять підхід до маленького пацієнта, проводять лікування без страху та сліз. У стоматології роблять найскладніші операції та процедури. Серед послуг, що надаються працівниками лікарні: консультація, огляд лікаря; лікування карієсу, каналів; відбілювання зубів; протезування; виправлення прикусу; імплантація; хірургія. Крім того, у клініці можна придбати подарункові сертифікати на стоматологічні послуги. Також у закладі для постійних клієнтів проводяться акції.
Рейтинг: 3.0 из 5 на основе 1 отзывов.
Дивіться також

СУЧАСНА СТОМАТОЛОГІЯ

стоматологія
г. Запорожье, ул. проф. Толока, 25
http://s-s.zp.ua/

ХАРИЗМА

стоматологія
г. Запорожье, ул. Товарищеская, 43

ЮРДЕНТ

стоматологія
г. Запорожье, ул. Товарищеская, 68
https://dentist-9236.business.site/

ВАЙТКЛІНІК

стоматологія
г. Запорожье, ул. Независимой Украины, 6
http://whiteclinic.zp.ua/

ВІТАДЕНТ

стоматологія
г. Запорожье, ул. Базарная (Анголенко), 14-В
http://vitadent.com.ua/

ПРЕСТИЖ

стоматологія
(2)
м. Запоріжжя, пр. Металургів, 17
http://stomatologia.zp.ua/