Корисні статті

Як пережити похмілля: ефективні та несподівані рецепти

Тема похмілля актуальна у різний час, і не лише на Новий рік. На жаль, немає жодних засобів, що позбавляють похмільного синдрому миттєво.

Іноді бажання пропустити коктейль у барі перетворюється на літри випитого спиртного. За гарним відпочинком слідує ранкова розплата. За статистикою, 75 відсотків людей хоч раз пропускало роботу через похмілля.
Алкоголь виводить воду з організму, і токсини починають накопичуватися у шлунково-кишковому тракті та печінці. Тому, щоб уранці не виникло інтоксикації, чергуйте келих спиртного зі склянкою води.

Додайте ударну дозу вітамінів. Похмілля – не тільки виводить воду з організму, а й стає причиною окислювальних та запальних процесів. Перед вечіркою випийте журавлинний морс, гранатовий сік або з’їжте трохи винограду. Можна з’їсти гамбургер. Алкоголь можна поєднувати із червоним м’ясом. І намагайтеся уникати шампанського, бульбашки прискорюють всмоктування алкоголю, тому сп’яніння настає швидше, а похмілля буде сильнішим.

До речі, хороший спосіб запобігти важким наслідкам – оливкове масло. Жир обмежить всмоктування алкоголю у стінки шлунка. Не паліть під час випивки. Вже давно відомо, що куріння сильно збільшує ризик та тяжкість похмілля. Віддавайте перевагу світлим напоям. Існує думка, що джин та горілка менше впливають на появу токсинів в організмі, ніж віскі та ром.

Автор: Аксенова Мария