Пристрасті навколо Запорізького обласного онкоцентру розпалюються все більше і більше

13 травня цього року Запорізький окружний адміністративний суд залишив без розгляду заяву КП «Запорізький регіональний протипухлинний центр» ЗОР про оскарження розпорядження голови ЗОВА  про закриття КНП«ЗРПЦ» та приєднання його до Обласної клінічної лікарні. В цей день висловити свою незгоду з рішенням до адмінсуду прийшлло майже 200 людей, серед них працівники та пацієнти онкоцентру, небайдужі жителі міста.

За словами директора мед закладу Михайла Єсаєнця, керівництво та колектив  збираються подавати апеляцію і обіцяють не дозволити ліквідувати єдиний профільний онкоцентр Запорізької області, який до речі, більш прибутковий ніж обласна клінічна лікарня.

У той самий час ліквідаційна комісія дала працівникам Центру лише три дні на те, щоб вони написали заяву або на перехід в ЗОКБ, або на звільнення. Таке письмове звернення до колективу підписав голова ліквідаційної комісії Дмитро Сиволапий.

Повідомлення голови комісії з припинення

Повідомлення голови комісії з припинення

Швидкість дій по ліквідації, відсутність попередніх комунікацій з дирекцією та якихось обговорень доцільності об’єднання на профільних комісіях дивує та породжує питання.  Про початок подій можна почитати тут та тут.

Автор: Ольга Михайлова

Зараз обговорюють

Читайте також