У Запорізькій міськраді розповіли, як працюватимуть школи в умовах погіршення ситуації

В умовах погіршення епідеміологічної ситуації працюватимуть лише ті навчальні заклади, в яких вакциновано 80% персоналу. У зв’язку з цим зараз у запорізьких школах триває вакцинація вчителів та інших працівників.

У прес-службі Запорізької міськради зазначають, що на сьогоднішній день у деяких навчальних закладах план з вакцинації вчителів уже виконали. Так, у навчально-виховному комплексі №68 зробили щеплення понад 83% працівників. Почали імунізацію ще в травні.

У навчальній установі наголошують – це була власна ініціатива працівників. Адже вони розуміють, що щеплення захистить від наслідків, які можуть спричинити хворобу. Крім того, тепер у разі виходу із «зеленої» зони школу не переводитимуть на дистанційне навчання.

Під час попереднього навчального року вчителям часто доводилося проводити заняття дистанційно. Щоб учні й надалі навчалися очно, вчителі активно прищеплюються.

Незважаючи на те, що вчителі вже мають досвід дистанційного навчання, зазначають – працювати в такому режимі дуже складно як вчителям, так і учням.

Водночас вакцинувати ще потрібно багатьох освітян та інших співробітників шкіл. Фахівці закликають працівників шкіл та інших запоріжців вакцинуватись, поки для цього є час. На даний момент для цього є всі можливості. Зокрема для вакцинації працівників шкіл залучають мобільні бригади.

Автор: Аксенова Мария

Зараз обговорюють

Читайте також